Måste börja lyssna

Johannes säger "jag kommer hem helgen innan den 25 då jag ska på utblidning och sen är jag även hemma på ön helgen efter utbildningen"
Jag säger "okej låter ju toppen!"

Sen att jag helt glömmer att säga du Johannes jag jobbar den 23-24 och den 30-31.... ops!

Ibland har jag för mycket i huvudet vilket jag inte trodde var möjligt, en blondin som jag... Nej som sagt måste börja lyssna mer. Visst jag hör dåligt men det kan man inte alltid skylla på... Skit tinitus!!!

Kommer att sakna alla på bruna dörren och tror att de som jobbar där kommer att märka att jag är borta med tanke på min irriterande stämma.

Vem ska jag nu ha kul med på östersol? buhuuuu jag vet =P Hoppas det blir bra ändå har inte ett så tufft schema där som tur är så då kanske man kan extra knäcka lite? Men ska jag nu avreagera mig på BEAN????

Just nu sitter Johannes på båten och åker fram och tillbax till o-hamn till Visby, trevlans.




Lyckliga gatan

Bruna dörren och hemske

Igår var det premiär på Bruna dörren, en lyckad kväll. Hehe men jag och Jossan gjorde bort  oss när vi stod i disken då vi pratade om den "nya kocken", han hade nämligen inte varit inne vid disken på hela kvällen så vi tänkkte det är väl säkert att prata om honom lite? Men nej så fort vi sa hans namn lite tyst så vips så stod han där och log... Hehe och vi körde en undan manöver och sa nästan samtidigt högt i kör "DET VAR JU EN LYCKAD KVÄLL IKV IAF" pinsamt! HAHAHA vi fick iaf ett gott skratt :D

Och idag har det varit utstälning i Hemske, vilken plågsam hetta! Hemskt.... Var iaf kul det med så har varit två lyckade dagar och imorgon så kommer älsklingen hem så kanske det kommer bli en tredje lyckad dag. Tre i sträck:D:D

Måste hitta tid att plugga oxå för snart är det stora testet! HJÄLP





En vacker dag i växjö

Runken mot världen

Idag spelade Runken BK sin första riktiga match, deeee ja;)

Jag missade dock detta men har ändå haft en väldigt bra dag har blivit klar med min sista inlämning:D

Imorgon blir det jobb på brunan med min bästa vän Beatrice





Min älskling in action;)


Fick spö i Klinte hos mommo!

Idag har det varit mycket pluggande och då har jag ändå hunnit med att besöka min mommo och moffa i Klinte:)
Har varit en snäll flicka och bakat lite madelmusslor åt min mormor:) Blev riktigt goda för hon gjorde degen:P
Sedan handlade Sara och jag på Konsum i Klinte för min mor (riktigt duktig flicka).
Efter den stora handeln  på Konsum återvände vi till mormors hus där vi blev överraskade att vi inte var de enda på besök utan även HÄXAN var där! (Berit mommos syster) Även kallad för "haxan" när jag var liten. Fick iaf ett trevligt välkomnande av haxan när vi kom, iaf i början, en riktigt vänlig och varm kram men oxå väldigt lång kram som avslutades med många hårda klappar på rumpan.... Aj aj!



Mitt fina fynd på Konsum
En kaffe burk:D




Bil turen hem gick iaf smärtfritt och mor och jag hyrde en mysig film tyckte jag NEVERWAS. Min typ av film helt klart:D
Den får fyra toast av fem;)

Visste inte..?

Okej jag tog visst åt mig ganska hårt igår av det som hände visste inte att ni hade det svårt.... Så jag säger förlåt att jag tog allt ni sa som ett personligt angrepp mot mig. Visste inte att ni gjort slut efter 5 års tid och efter 3 år som förlovade.... Trodde alla pikar var mot mig...:/ och inte mot varandra..... Läste ett av Josephines inlägg idag och det fick mig att tänka om... Jag vill inte vara en bitter person, är jag de? Det fick mig iaf på andra tankar och har kommit fram till att när man pratar med två personer på msn och får höra skit om allt och alla så blir man ju lite ledsen av allt man hör... Nej ska köra på hennes motto, iaf försöka!:)

Blir så trött!

På alla jävla självsäkra människor som tycket dom är störst,bäst och vackrast! Ursäkta stavningen men orkar inte bry mig.
Hatar människor med så stort äckligt EGO.... Orkar inte.... Från och med nu ska jag bara sitta och nicka som en liten patetisk docka! För då kanske man slipper era dumma och dryga komenter?!  FAST DET ÄR VÄL INGET MAN SKA RÄKNA MED...

GILLAR NI INTE MIG SÅ FUCK YOU.

TÄNKER INTE VARA NÅGON JAG INTE ÄR.




Kände för en otrevlig bild för så känner jag just nu
OTREVLIG

Skaffa pengar på mobilen.... snälla johannes?

denna dag har bara varit skit

RSS 2.0