Promenad och bio ev ikv:)

Blev ingen spinning för min del igår., kände att nu när mina ben äntligen börjar kännas som ett par normala ben så skippar man det:P
Ska snart ut på en lite promenix med älsklingen och marie och sedan kanske äta ute och seedan bio:) En full kväll är tanken innan älsklingen ska börja med att tenta plugga.

Så trummen nästa sedan aliens;)

Nya pix

Nya bilder på valparna som verkar ha fått namn:)


aj aj party!

I torsdags satt jag för första gången i mitt liv foten på ett gym:O trodde vi skulle testa något som kallas spinning, lite lätt och försiktigt, men det visade sig att det var en ledd träningspass. Dum som jag är så tänkte jag men det här klarar jag ju galant hänger men allt som trännaren gör och har även samma tempo som hon, kände mig sjukt duktig:)
Gick hem från gymmet med lite lätt gelé aktiga ben efter 50 min spinning.
Dagen efter är det bara smärta hela dagen kan knappt gå!
Och då på fredag kvällen ska jag till johanna och fest, kommer dit och tänker det här blir nog en lugn hemma fest kväll men sedan blir det krogen och då kan man ju inte låta bli att dansa fast benen skriker STÅ STILL!

Hela lördagen blev en still sittande dag i en konstig ställning så det känns lite bra iaf...

Idag är det helt okej och det är igen dax för spinning men tror jag hoppar det ikv:P


Johanna ger allt hon har och impar på en läskig gubbe som inte vill gå:P




Back!

Då var man tillbax i Växjö:P Har varit riktigt skönt på Gotland, gick dock lite väl fort... Fick se fyra underbara valpar iaf som började få ögon, sååå söta:D Men dum som man är så glömde jag att ta bilder..:( Ni får helt enkelt lita på mig;)

Söta va?:D


Då börjar allvaret!

Har nu börjat på en ny vecka och alla nollnings aktiviteter är äntligen slut!
Har verkligen haft två skit roliga veckor, även fast dom varit jobbiga... Dessa två veckor har dock varit bra sätt att skaffa vänner på, det är alltid samma människor som kommer på nollningen:P Så egentligen är det 79 st i min klass men det har som sagt bara varit samma folk med på nollningen (det vill säga typ 10 st) så nu är vi såååååå tajta:P

Jag kan iaf avsluta med att jag ångrar inget:D



Emelie jag och johanna:) på fin sittningen våran klass blev årets nolla klass:D

RSS 2.0