Apa, det är jag!

Suger verkligen på att blogga just nu... Sorry. Men det har ju varit påsk! Underbara påsk =)
Blev en svänga på stan med johannes på påskafton och sedan vidare till Barbro och Sigvard med den släkten. Var lika trevligt som vanligt om inte ännu trevligare ;) Tyckte nog Johannes iaf och jag fick visa min klätterapa sida =P För första gången sedan jag hamnade i denna familjen så hittade jag mitt årliga påskägg i ett träd =) Kände mig som ett barn igen när jag väl kom upp i det lilla trädet =P Var iaf en riktigt trevlig påskmiddag! Tack för det =)
Sedan var det ännu en påskmiddag samma kväll i Ala hos mamma och pappa. Där det bjöds på älg, riktigt gott önskar dock att man inte hade varit så mätt! Men men blev iaf ingen  efterrätt för våran del, Johannes skulle upp tidigt till jobbet dagen efter men blev lite små ätande på våra påskägg hemma ist =D
På söndagen åkte jag själv ut till Ala för ännu en dag med påskmat... Men var jätte gott ändå =P  Hjälpte mommo med sin peruk så att hon kan känna sig fin. Vet inte om man ska skriva om det här men är inte kul att se henne må så dåligt som hon gör, hoppas verkligen att detta inte är förgäves...?
Till någe roligare: På tordag åker vi til GÖTEBORG!!!! Ska bli så kul. Älskar GBG på våren är så underbart fint och färgglatt=) Ska få träffa LIZ. Vilket jag tror att Johannes ser fram emot nästan lika mycket com jag. Han har aldrig varit GBG så hoppas det blir ett bra första intryck=) Börjar dock få lite resnerver... Ska man få det när man är snart 23 år och bara ska resa inom Sverige??? (pinig)

RSS 2.0